Kedves Barátaink!

Köszönöm mindenkinek, aki a pendelyes.hu oldalra látogatott – és részt vett a Folk7vége programjában.

Bízom abban, hogy tartalmasan töltötte az idejét, talált kedvére való programot minden kedves látogató!

Köszönet az együttműködőknek, támogatóknak:
Csoóri Sándor Alap, Dunatáj Alapítvány,Győr-Moson-Sopron megye művészeti csoportjai, Hagyományok Háza, Magyar Kultúra Kiadó – Digitanár alkalmazás, Nyugat-Magyarországi Néptáncszövetség, Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület, Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI, Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat, Soproni Petőfi Színház, Sztanó Hédi film- és televíziós rendező, néptáncművész, ethnográfus

Köszönöm a két online képzést Gubinecz Ákosnak(somogyi táncdallamok és zalai szokásdallamok) és Csiki Lórántnak (ördöglakat és népi hangszerek készítése), a kiváló muzsikákat Koncz Gergőnek (és zenekarának), a Fajkusz Bandának, Yoyinak (Herr József) a fotókiállítás képeit, Takács Zsoltnak az együttműködést és a Digitanár alkalmazást, a néptánccsoportok műsorait.

Külön szeretném megköszönni Milos Dávid és Vitai Arnold korrekt támogatását, együttműködését. És persze Cimbi vezetésével a kiscsőszi disznóvágáson jelenlevő barátaink legényes oktatása is elismerésre, köszönetre méltó! Természetesen köszönet illeti a soproni pedagógus kollégáim segítségét is!

Az első ilyen jellegű rendezvényünk volt – sajnos egy-két hiba becsúszott a megvalósításba! Ezt természetesen a következő, hasonló eseménynél javítjuk, elkerüljük! És hogy ne feledjem: akinek csalódást okoztunk a tánctanításokkal – egy későbbi időpontban (javítva a technikai problémákat, melyek miatt csak egy nyers változat került a programba) pótoljuk, megismételjük!

“Karácsony készül, emberek! Szépek és tiszták legyetek!”
Wass Albert

Sipos Ferenc
elnök
Soproni Pendelyes Kulturális Egyesület