Huszonöt év telt el azóta, hogy az első lépéseket megtettük közösen. Huszonöt év nagy idő egy ember és egy közösség életében is, amibe rengeteg élmény, öröm, közös program, siker és persze néha némi bánat és könny is belefér…

A huszonöt év munkájáról 25 eseménnyel, programmal emlékezünk meg – ünnepelünk. A Soproni Táncfórumtól a táncházakon, jurtatáboron, koncerteken, húsvéti locsoláson át a színházi műsorig. (Nem teszünk tehát ebben az évben sem mást, mint eddig: értékteremtő programokkal szórakoztatjuk magunkat és másokat!)
Apropó műsor! 2016. december 17-én 17.00 órai kezdettel Pendelyes 25 Gálát szervezünk, melynek helyszíne a NOVOMATIC Aréna (lánykori nevén Sportcentrum). A gálán fellépnek a jelenlegi csoportok és vendég együttesek, ezt követően pedig bálban vehetnek részt a Pendelyes jelenlegi és egykori táncosai, szülők, hozzátartozók, vendégek.

Program:
Pendelyes 25 Gála 2016. december 17. 17.00 NOVOMATIC Aréna
(gálaműsor, köszöntők, vacsora, bál)

A műsorban fellépnek a Pendelyes Táncegyüttes korosztályos csoportjai, a Sopron Táncegyüttes, a Kacagányok, a Dunántúli Folklórommandó; vendégként, meghívottként részt vesz a programon több szakmai szervezet vezetője, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára-tanszékvezetője, együttműködő civil szervezetek (Győr, Győrújbarát, Székesfehérvár, Budapest, stb,), partner tánccsoportok (Marosvásárhely, Győrújbarát, Marcali), a munkánkat az elmúlt 25 évben segítő szakemberek.

BARÁTSÁGGAL, SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT!

A Soproni Pendelyes Kulturális egyesület tagsága és a „Pendelyes 25” szervezői nevében

Sipos Ferenc
elnök